18:00

IFK Åmål P03-04

Referat: Frändefors IF - IFK Åmål P03-04

Blåsig bortamatch
IFK började första perioden i stark motvind,plus att man inte var på alerten till att börja med.IFK blev tillbakapressat i långa perioder och hade svårt att få igång något spel alls.FIF tog ledningen på ett långskott,och utökade senare på en hörna som gick direkt i mål.I andra periodens medvind fick IFK till spelet bättre och reducerade genom Deyaa som sköt ett skott som styrdes in i mål.Albin kvitterade efter en rörig situation efter en hörna.Hassan sköt in 3-2 på ett fint långskott.
IFK gjorde 4-2 genom en fin soloraid av Osama som briljerade på vänsterkanten.Genom lottning fick IFK återigen motvind i tredje perioden och blev tillbakapressat i princip hela tiden,men kunde freda sig tills 10 minuter återstod då FIF reducerade på frispark.IFK kunde reda ut FIF:s forcering och vann matchen.Det var ingen höjdarmatch spelmässigt,men killarna fötjänar beröm för sin förmåga att kämpa på trots underläge,och komma tillbaka.Hela laget gjorde en kämpamatch,men bröderna Abed och Belal måste få ett extra beröm för att ha nickat och resat bort ett tiotal hörnor i tredje perioden,det kan noteras att inget lag lyckades göra något mål i motvind!